zaterdag 10 november 2012

Yolanthe Sneijder-Cabau: 'Inter Milan legt Wesley Sneijder twitterverbod op'


Yolanthe Sneijder-Cabau: 'Inter Milan legt Wesley Sneijder twitterverbod op'

Internazionale heeft Wesley Sneijder een twitterverbod opgelegd. Dat heeft zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau via een tweet in het Italiaans bekend gemaakt. De aanvoerder van Oranje, die twittert onder @sneijder101010, heeft meer dan een miljoen volgers.

'Hij mag niet meer schrijven over de club en over zijn privéleven op twitter en facebook. Het is een vreemd besluit, maar we blijven Inter zoals altijd steunen met heel ons hart', zo stelt Yolanthe in een twee in het Italiaans. 'Jullie zullen Wesley snel weer op het veld zien.'

Wesley Sneijder, die ruim een miljoen volgers heeft, staat al enige tijd aan de kant met een blessure aan het bovenbeen, maar hij heeft inmiddels de training hervat. Bondscoach Louis van Gaal nam hem nog niet op in zijn selectie voor het oefenduel met Duitsland. De Telegraaf meldde vanmorgen dat Sneijder bij Internazionale zou mogen vertrekken. Mogelijk al in de winterstop.

Yolanthe Sneijder-Cabau zet tattoo op arm van Wesley: 'Ik hou van jou'

Wesley Sneijder heeft een nieuwe tatoeage. Deze keer is het niemand minder dan zijn vrouw Yolanthe die het plaatje op het lichaam van haar man mocht tatoeëren.

Op de arm van de voetballer prijkt de tekst: 'Ik hou van jou x Yolanthe'. Bij de tekst is een afdruk van twee rode lippen gezet.

Yolanthe postte een foto van het resultaat woensdag op haar Whosay-pagina. Aan RTL Boulevard liet Yo weten dat ze de lichaamsversiering enkele weken geleden al heeft gezet.

De reacties op de foto liegen er niet om. Gebruikers van Whosay zijn niet positief over Yolanthes prestatie. 'Smerig en afstotend!', 'Was er nog plek op zijn arm? Afschuwelijk', 'De tattoo van de lippen klopt niet. Yolanthe heeft bijna geen bovenlip'. Een enkeling vindt de tattoo wel een compliment waard. 'Ik vind het wel iets hebben hoor... Ze houden van elkaar, zijn getrouwd. Is toch mooi!'

Yolanthe was de reacties bij voorbaat al voor door in haar tweet te melden dat het haar niet uitmaakt wat mensen zeggen. Aan die uitspraak werden de hastags #Special en #Tattoo toegevoegd.

Mark Wahlberg: 'Yolanthe gaat het maken in Hollywood'

Yolanthe Sneijder-Cabau gaat een grootse filmcarrière in Hollywood tegemoet. Althans: dat voorspelt haar Pain and Gain-tegenspeler en topacteur Mark Wahlberg, die gisteren in Amsterdam was om zijn nieuwe komedie Ted te promoten.

Wahlberg is erg te spreken over 'Yo's' prestaties in het actiespektakel van Michael Bay dat begin volgend jaar verschijnt. Zo zegt hij in een interview met RTL Boulevard: 'Ze heeft een behoorlijke rol en ik moet zeggen dat ze alles goed deed. Verder ziet ze er waanzinnig sexy en hot uit. En daarom krijg ik haar natuurlijk niet in de film. Voor haar is het een mooie opstap en ik denk echt dat ze het kan maken in Hollywood.'

Wahlberg had voorheen nog nooit van Yolanthe gehoord en kende haar echtgenoot en Oranje-international Wesley evenmin: 'Voetbal is totaal geen ding in de Verenigde Staten. We volgen die sport niet. Dus daarom was ik verbaasd over de Pain and Gain-ophef hier.''

Op de vraag wie de betere acteur is - de pop Ted of Yolanthe Sneijder-Cabau - antwoordt Wahlberg: 'Dat moeten we gaan zien. Pain and Gain is nog niet af. Ted heeft in elk geval talent en hij heeft ontzettend veel geld verdiend, dat moet Yolanthe nog maar zien te overtreffen.'

Even gingen de geruchten dat er misschien meer tussen de twee was dan een zakelijke relatie. De Amerikaan ontkent dat stellig. 'Nee ik ben heel erg professioneel en we spraken elkaar alleen tijdens het opnemen van de scenes. Misschien dat Ted haar wel wilt versieren', grapt hij met de teddybeer in zijn handen.

dinsdag 6 november 2012

Yolanthe Sneijder-Cabau en Paris Hilton dol op elkaar


Yolanthe Sneijder-Cabau en Paris Hilton dol op elkaar

Yolanthe Sneijder-Cabau en Paris Hilton steken hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. De twee gingen afgelopen weekeinde samen op stap in Los Angeles.

"We hebben zo veel plezier gehad bij de Universal Studio's", twitterde Sneijder-Cabau, die een foto plaatste waarop onder meer zijzelf, haar man Wesley Sneijder en Paris Hilton te zien zijn. "Dankjewel Paris Hilton. Ik hou van je."

Eerder jubelde de hotelerfgename al over de ontmoeting met het Nederlandse koppel: "Gezelligheid met River Viiperi, Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder. Ik hou van ze. Het is zo'n sexy, hot en cool stel!"

Yolanthe twitterde vorige week al dat ze uit eten was geweest met Antonio Banderas. "Geweldig gegeten bij Madeo", schreef de brunette bij de foto over het restaurant waar ze met de Spaanse acteur aan tafel zat.

Yolanthe gespot met Antonio Banderas

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een foto op twitter geplaatst van een diner waar ze samen met Antonio Banderas te bewonderen is.

 De actrice en sexy voetbalvrouw is momenteel met haar man Wesley Sneijder in Los Angeles.

Yolanthe twitterde vrijdagochtend een foto van een zeskoppig gezelschap aan tafel bij restaurant Madeo, onder wie de 52-jarige Antonio Banderas. "Geweldig gegeten bij Madeo", prijkt onder de foto.

Wat Yolanthe precies in Hollywood doet en hoe ze met Banderas in contact kwam, is niet bekend.


Hollywood
De 27-jarige actrice liet eerder dit jaar weten een rol te hebben bemachtigd naast Mark Wahlberg in de actiethriller 'Pain and Gain'. De film geregisseerd door Michael Bay (Transformers) wordt de eerste Hollywoodfilm voor de Spaans-Nederlandse actrice en presentatrice.

Moest ze haar eerste plaats vorig jaar nog delen met Yolanthe Sneijder-Cabau, wint Doutzen Kroes nu in haar eentje de titel Mooiste Mond van Nederland.

Dit blijkt uit een enquête van een mondverzorgingsmerk, gehouden onder ruim 1.000 Nederlanders en Belgen.

Het Nederlandse topmodel behaalde 25 procent van de stemmen. Musicalster Chantal Janzen, die er in 2009 nog met de hoofdprijs vandoor ging, werd dit jaar tweede met 13 procent. Hoewel Yolanthe Sneijder-Cabau twee plaatsen moest inleveren en terug te vinden is op plaats drie, debuteert haar echtgenoot Wesley op de tiende plaats.

Lieke van Lexmond
De opvallendste nieuwkomer is Lieke van Lexmond, die met 8 procent van de stemmen op plaats zeven is beland. “Wat een eer om bij de tien mooiste monden van bekend Nederland te horen”, aldus de presentatrice. “In televisieland is een glimlach nou eenmaal een belangrijk visitekaartje. Ik besteed daarom veel aandacht aan mondverzorging. Niet alleen voor een stralende glimlach, maar ook omdat ik het belangrijk vind mijn gebit gezond te houden.”

Premier Mark Rutte wist zijn achtste plaats van vorig jaar niet te prolongeren en verdwijnt van de lijst.

Het poetsonderzoek verslaat jaarlijks het hoe en waarom van het poetsgedrag in Nederland en België. Conclusies zijn onder andere dat Belgen vaker hun tandenborstel vervangen dan Nederlanders (gemiddeld 4,8, tegenover 3,7 tandenborstels per jaar). Dit terwijl de aanbevolen gebruiksduur van een tandenborstel drie maanden is.

Daarbij vervangt 17 procent van de Belgen de tandenborstel op aanraden van de tandarts, terwijl maar 7 procent van de Nederlanders dit professionele advies ter harte neemt.

Zowel in Nederlandse als Belgische badkamers duurt een poetsbeurt gemiddeld te kort, een hete douche dan weer langer. Meer dan de helft haalt de voorgeschreven twee minuten niet. Veel mensen houden zich echter wel aan de regels: 49 procent poetst twee minuten of langer, tegenover 47 procent van de Belgen.

De meerderheid van de respondenten poetst ongeveer twee keer per dag zijn of haar tanden. Van de Belgen poetst 57 procent minimaal twee keer per dag, bij de Nederlanders ligt dit percentage met 70 procent aanzienlijk hoger. 41 procent van de Belgen poetst zijn tanden één keer per dag, of nog minder.