zaterdag 10 november 2012

Yolanthe Sneijder-Cabau: 'Inter Milan legt Wesley Sneijder twitterverbod op'


Yolanthe Sneijder-Cabau: 'Inter Milan legt Wesley Sneijder twitterverbod op'

Internazionale heeft Wesley Sneijder een twitterverbod opgelegd. Dat heeft zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau via een tweet in het Italiaans bekend gemaakt. De aanvoerder van Oranje, die twittert onder @sneijder101010, heeft meer dan een miljoen volgers.

'Hij mag niet meer schrijven over de club en over zijn privéleven op twitter en facebook. Het is een vreemd besluit, maar we blijven Inter zoals altijd steunen met heel ons hart', zo stelt Yolanthe in een twee in het Italiaans. 'Jullie zullen Wesley snel weer op het veld zien.'

Wesley Sneijder, die ruim een miljoen volgers heeft, staat al enige tijd aan de kant met een blessure aan het bovenbeen, maar hij heeft inmiddels de training hervat. Bondscoach Louis van Gaal nam hem nog niet op in zijn selectie voor het oefenduel met Duitsland. De Telegraaf meldde vanmorgen dat Sneijder bij Internazionale zou mogen vertrekken. Mogelijk al in de winterstop.

Yolanthe Sneijder-Cabau zet tattoo op arm van Wesley: 'Ik hou van jou'

Wesley Sneijder heeft een nieuwe tatoeage. Deze keer is het niemand minder dan zijn vrouw Yolanthe die het plaatje op het lichaam van haar man mocht tatoeëren.

Op de arm van de voetballer prijkt de tekst: 'Ik hou van jou x Yolanthe'. Bij de tekst is een afdruk van twee rode lippen gezet.

Yolanthe postte een foto van het resultaat woensdag op haar Whosay-pagina. Aan RTL Boulevard liet Yo weten dat ze de lichaamsversiering enkele weken geleden al heeft gezet.

De reacties op de foto liegen er niet om. Gebruikers van Whosay zijn niet positief over Yolanthes prestatie. 'Smerig en afstotend!', 'Was er nog plek op zijn arm? Afschuwelijk', 'De tattoo van de lippen klopt niet. Yolanthe heeft bijna geen bovenlip'. Een enkeling vindt de tattoo wel een compliment waard. 'Ik vind het wel iets hebben hoor... Ze houden van elkaar, zijn getrouwd. Is toch mooi!'

Yolanthe was de reacties bij voorbaat al voor door in haar tweet te melden dat het haar niet uitmaakt wat mensen zeggen. Aan die uitspraak werden de hastags #Special en #Tattoo toegevoegd.

Mark Wahlberg: 'Yolanthe gaat het maken in Hollywood'

Yolanthe Sneijder-Cabau gaat een grootse filmcarrière in Hollywood tegemoet. Althans: dat voorspelt haar Pain and Gain-tegenspeler en topacteur Mark Wahlberg, die gisteren in Amsterdam was om zijn nieuwe komedie Ted te promoten.

Wahlberg is erg te spreken over 'Yo's' prestaties in het actiespektakel van Michael Bay dat begin volgend jaar verschijnt. Zo zegt hij in een interview met RTL Boulevard: 'Ze heeft een behoorlijke rol en ik moet zeggen dat ze alles goed deed. Verder ziet ze er waanzinnig sexy en hot uit. En daarom krijg ik haar natuurlijk niet in de film. Voor haar is het een mooie opstap en ik denk echt dat ze het kan maken in Hollywood.'

Wahlberg had voorheen nog nooit van Yolanthe gehoord en kende haar echtgenoot en Oranje-international Wesley evenmin: 'Voetbal is totaal geen ding in de Verenigde Staten. We volgen die sport niet. Dus daarom was ik verbaasd over de Pain and Gain-ophef hier.''

Op de vraag wie de betere acteur is - de pop Ted of Yolanthe Sneijder-Cabau - antwoordt Wahlberg: 'Dat moeten we gaan zien. Pain and Gain is nog niet af. Ted heeft in elk geval talent en hij heeft ontzettend veel geld verdiend, dat moet Yolanthe nog maar zien te overtreffen.'

Even gingen de geruchten dat er misschien meer tussen de twee was dan een zakelijke relatie. De Amerikaan ontkent dat stellig. 'Nee ik ben heel erg professioneel en we spraken elkaar alleen tijdens het opnemen van de scenes. Misschien dat Ted haar wel wilt versieren', grapt hij met de teddybeer in zijn handen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten