woensdag 5 juni 2013

Yolanthe Sneijder-Cabau te gast in Van der Vorst Ziet Sterren


Yolanthe Sneijder-Cabau te gast in Van der Vorst Ziet Sterren

Ongelukje: RTL4 toont 'nippleslip' Yolanthe Sneijder-Cabau

In zijn programma 'Van der Vorst Ziet Sterren' bezocht de Nederlandse showbizzpresentator Peter van der Vorst Yolanthe Sneijder-Cabau in Istanboel. Het item met de vrouw van voetballer Wesley Sneijder werd op RTL4 uitgezonden. De oplettende kijker werd geconfronteerd met een heuse 'nippleslip'. Van der Vorst bekeek met Yolanthe het riante appartement waarin zij samen met Wesley woont, sprak met haar over haar jeugd op Ibiza, de drugsverslaving van haar vader en het leven met Wesley. De international, nu voetballend voor het Turkse Galatasaray, kwam zelf ook aan het woord.

Ook was Van der Vorst vorige week aanwezig tijdens het lanceringsfeestje van de sieradenlijn van Yolanthe, YC jewels. Op een gegeven moment geeft de mooie sexy brunette zich, onbedoeld, wel heel erg bloot. Op de beelden is plots de blote borst van de voetbalvrouw te zien. Een kijker van het programma maakte gisteren al een screenshot en de foto gaat nu rond op het internet.

Wesley en Yolanthe Sneijder willen opnieuw trouwen
Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder zouden hun trouwbeloftes willen hernieuwen. "Het lijkt me geweldig om de huwelijksvoltrekking opnieuw te doen."

"Wellicht trouwen wij weer als we straks vijf jaar man en vrouw zijn. Het lijkt mij in elk geval hartstikke leuk", vertelt Sneijder aan het blad. Zijn vrouw sluit zich daarbij aan: "En dan vooral intenser genieten."

Als er een tweede bruiloft komt hoeft Sneijder-Cabau naar eigen zeggen nergens over na te denken. "Wesley is een romanticus, ik weet zeker dat hij in zijn hoofd al precies weet hoe de dag eruit gaat zien."

De twee zijn volgens Sneijder-Cabau nog steeds verliefd. "Ik ben niet bang voor ons geluk en ik hoop dat het altijd zo goed blijft gaan tussen ons." Sneijder sluit zich daarbij aan: "Ik houd echt van deze vrouw."

Nipple slip Yolanthe Sneijder-Cabau

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft zich woensdagavond in het programma Van der Vorst Ziet Sterren per ongeluk meer bloot gegeven dan de bedoeling was. Kijkers konden in een scene namelijk een glimp opvangen van de tepel van de vrouw van Wesley Sneijder.

Hoewel de blote borst maar luttele seconden in beeld was, legde een wakkere kijker het moment vast. Of Yolanthe de nipple slip bij het terugzien van de uitzending zelf ook heeft opgemerkt is niet bekend. Op Twitter laat ze in ieder geval weten “veel lieve reacties” te hebben gehad naar aanleiding van het programma.

Yolanthe Sneijder-Cabau nog altijd trots op rondingen

Hoewel Yolanthe Sneijder-Cabau een aantal kilo's lichter is, is ze nog steeds trots op haar rondingen.

"Ik heb ze nog", vertelde Yo in Life 4 You. "Ik ben afgevallen, dat wilde ik ook, maar ik ben topfit."

De voetbalvrouw legt uit dat ze voor haar werk als bikini fotomodel strak in haar vel moet zitten. "Ik sport lekker en ben hard aan het werk. Maar ik eet alles nog gewoon, maak je geen zorgen. Ik ben juist gelukkig nu."

Yolanthe, die samen met haar man Wesley Sneijder in Istanbul woont, is momenteel druk bezig om de taal te leren zodat ze in de toekomst in een Turkse serie of film kan gaan acteren. "Ik ga beginnen aan de lessen en alleen als het goed gaat, dan wil ik het doen. Niet dat ik in een serie speel met halfbakken Turks."

Yolanthe Sneijder-Cabau viert kampioenschap Wesley

Yolanthe Sneijder-Cabau is door het dolle heen omdat haar echtgenoot Wesley met Galatasaray kampioen van Turkije is geworden.

Yolanthe vierde feest op de tribune van de Turkse voetbalclub. "Kampioenen!! Gefeliciteerd!! Feest!!"

Sneijder speelde in de kampioenswedstrijd in Istanbul een uur mee tegen Sivasspor. De eindstand was 4 - 2.

Yolanthe en Wesley verkasten in januari van dit jaar van Italië naar Turkije.

RTL zag 'nippleslip' Yolanthe over het hoofd

 De oplettende kijker van Van der Vorst Ziet Sterren werd woensdagavond getrakteerd op een inkijkje in de outfit van Yolanthe Sneijder-Cabau. Haar tepel kwam prompt in beeld en al snel ging daar een screenshot van in de rondte op internet. Een foutje van de montage? Daar lijkt het wel op, want de 'nippleslip' is zender RTL niet opgevallen.

De tepel-scène, die ook door Turkse media is gesignaleerd, is in ieder geval niet bewust uitgezonden. Een woordvoerder van RTL laat aan AD.nl weten het om 'een ongelukje' gaat. 'We hebben haar uiteraard niet op deze manier naakt willen filmen en hebben het fragment dan ook onbewust uitgezonden.'

Dalende kijkcijfers
Het showbizzprogramma kampt ondanks interviews met de grootste sterren met dalende kijkcijfers. De verschuiving van het programma van vrijdagavond naar de vroege woensdagavond lijkt de oorzaak te zijn. Toen het programma op vrijdagavond, na The Voice of Holland om 22.30 uur, werd uitgezonden scoorde Van der Vorst Ziet Sterren bij de start meer dan twee miljoen kijkers.

Nu het programma sinds twee weken op eigen benen staat op de woensdagavond is het kijkcijferaantal gedaald naar 911.000 kijkers. Van der Vorst lijkt daarmee zijn eigen glazen te hebben ingegooid. De presentator was van mening dat mensen om 22.30 uur al sliepen en het programma eerder uitgezonden moest worden.

RTL noemt de kijkcijfers bovengemiddeld. 'Aflevering twee had een zenderaandeel in de doelgroep van RTL 4 van 21 procent. Dat is waar het ons om gaat'. Om de kijkcijfers te vergelijken met de uitzending na The Voice, is hetzelfde als zeggen dat een mooie zeilboot harder ging toen de wind ook harder blies'.

Ook Van der Vorst is uitermate tevreden met de kijkcijfers. Zo twittert de presentator in reactie op een kritische kijker: 'Juist prima kijkcijfers voor de woensdag in deze tijd van het jaar en erg hoog marktaandeel, niet al die blogjes geloven'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten