maandag 4 augustus 2014

Yolanthe Sneijder-Cabau niet graag naakt op set


Yolanthe Sneijder-Cabau niet graag naakt op set

Yolanthe Sneijder-Cabau gaat niet graag uit de kleren voor een seksscène.

"Hoe goed je ook op elkaar bent ingespeeld, het blijft altijd een beetje ongemakkelijk. Je geeft jezelf letterlijk en figuurlijk bloot", zegt de populaire actrice en presentatrice Yolanthe in Grazia.

'Yo', die een rol heeft in de nieuwe dramaserie Bluf, is blij dat op tv slechts topless delen van haar naakte lijf te zien zijn. "Want daar glijdt de camera misschien van een stukje borst naar een beetje been, rug of billen. Je krijgt geen full naked shot te zien, maar zo sta je wel op de set. Best even pittig."

De vrouw van Wesley Sneijder onthult dat ze al een aantal pikante naaktscènes met Bluf-collega Jan Kooijman heeft opgenomen. Hij en Yolanthe hadden toen vooral veel lol. "Tussen de opnames van vooral deze 'intieme scènes' door liggen we ook vaak in een deuk. Dat kan alleen met iemand die je vertrouwt en bij wie je je op je gemak voelt."

Yolanthe winkelt in bikini

 Yolanthe Sneijder-Cabau heeft vakantie en laat de glitter en glamour zichtbaar links liggen.

De voetbalvrouw werd gespot bij een winkeltje met accessoires, gekleed in een witte bikini met een opengewerkt tuniek om een en ander nog enigszins te bedekken.

Yolanthe kondigde anderhalve week geleden al aan de boel de boel te laten en een 'zomerstop' in te lassen. "Ik zet mijn telefoon en laptop uit om tijd met mijn geliefden door te brengen."

De rust komt ook haar inspiratie voor haar sieradenlijn ten goede. De mooie brunette had vooral oog voor de veren hangertjes in het winkeltje.

Yolanthe ongemakkelijk in evakostuum

Yolanthe Sneijder-Cabau voelt zich niet op haar gemak als ze haar kleren uit moet trekken voor vrijscènes. "Hoe goed je ook op elkaar bent ingespeeld, het blijft altijd een beetje ongemakkelijk. Je geeft jezelf letterlijk en figuurlijk bloot", zegt de actrice in Grazia.

De 29-jarige sexy voetbalvrouw is dan ook hot en blij dat ze op televisie een stuk minder bloot is dan op de set. "Want daar glijdt de camera misschien van een stukje borst naar een beetje been, rug of billen. Je krijgt geen full naked shot te zien, maar zo sta je wel op de set. Best even pittig."

Ook in de nieuwe RTL 5-serie Bluf, die in het najaar op de buis moet komen, moest Sneijder-Cabau aan de naaktscènes geloven. Zo liep de actrice de laatste draaidag vooral in haar lingerie. "En aan het einde van de avond was de douchescène. En tja, onder de douche draag je over het algemeen vrij weinig, zeker geen bikini of badpak."

Yolanthe was dan ook blij dat ze dergelijke scènes met haar 'maatje' Jan Kooijman opnam. "We hebben altijd lol samen en hij is ontzettend lief en oprecht", vertelt de brunette. "Tussen de opnames van vooral deze 'intieme scènes' door liggen we ook vaak in een deuk. Dat kan alleen met iemand die je vertrouwt en bij wie je je op je gemak voelt."

Kinderwens even geen prioriteit voor Yolanthe Sneijder-Cabau
Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley willen dolgraag kinderen, maar met het WK staat die kinderwens even "op een tweede plan".

"De kinderwens gaat nooit weg, maar we hebben andere prioriteiten gesteld", vertelt de voetbalvrouw aan Story.

Sneijder-Cabau heeft er nooit een geheim van gemaakt graag moeder te willen worden, maar het is er nog altijd niet van gekomen.

"De afgelopen maanden stonden voor Wesley in het teken van het WK. Zijn enige doel was om fit te worden, daar had hij alles voor over. Ik vind dat niet erg. Ik ben er juist supertrots op dat Wesley het voor elkaar gekregen heeft."

De presentatrice vertelt in het interview dat ze het gelukkig goed kan vinden met de 8-jarige zoon die Wesley uit een eerder huwelijk heeft. Door de liefde die ze voor haar stiefzoon voelt, weet Sneijder-Cabau ook dat ze adoptie nooit zal uitsluiten.

"Ik weet dat ik van een kindje kan houden, dat niet uit mijn buik komt. Ik sluit niet uit dat Wesley en ik ooit een kindje zullen adopteren. Ik weet dat wij zo'n kindje heel veel te bieden hebben."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten