vrijdag 1 juni 2012

Yolanthe Sneijder-Cabau kiest voor sexy outfit op zonnige dagen en is trots op haar rondingen


Yolanthe Sneijder-Cabau kiest voor sexy outfit op zonnige dagen en is trots op haar rondingen

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft vandaag veelvuldig gebruikgemaakt van de fotofunctie op haar mobiele telefoon. Yo streek neer in een park in Amsterdam en zorgde voor updates op Twitter. De brunette was met name enthousiast over haar sexy outfit die ze vanochtend uit de kast trok.

'Love my flower power outfit!', twitterde Yolanthe vanmiddag. De vrouw van Wesley Sneijder koos voor een mintgroene broek met een kleurrijk topje, soort bikini, en een bloemenslinger in het haar. De blote buik van Yolanthe werd ook op de foto vastgelegd.

Yolanthe Cabau van Kasbergen bracht haar middag niet alleen door in het park, maar picknickte met vrienden. Ook het hondje van Yolanthes zus genoot van de hoge temperaturen.

Fans van de presentatrice kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van Yolanthe op 3. Ze interviewt rapper Yes R en voetballer Dirk Kuyt. 'We gaan de diepte in!', twitterde Yolanthe met een knipoog.

Yolanthe Sneijder-Cabau is dan ook blij met haar lichaam. "Ik heb rondingen. Borsten, heupen en billen en daar ben ik blij mee", zegt Yolanthe in Flair. "Op mijn zeventiende dacht ik: waarom ben ik niet net zo slank en rank als mijn vriendinnen? Maar inmiddels ben ik heel blij met mijn lichaam."

De 27-jarige voetbalvrouw doet hard haar best om in vorm te blijven. "Ik wil niet graatmager zijn, maar ook niet te vol in mijn broek zitten." Ook is Yolanthe Cabau van Kasbergen vaak in de sportschool te vinden omdat ze niet houdt van diëten. "Ik sport vijf keer per week en dat zorgt ervoor dat ik eigenlijk kan eten zoals ik graag wil."

De sexy actrice en presentatrice wil er graag goed uitzien voor haar man Wesley Sneijder. "Ik wil er voor hem altijd aantrekkelijk en mooi uitzien. Daar doe ik ook mijn best voor, dat hij thuiskomt bij een mooi verzorgde vrouw."

De voetballer vindt zijn vrouw prachtig en ziet haar het liefst niet te mager. Yolanthe zat een periode niet lekker in haar vel en viel daardoor af. "Toen zei Wesley: ik vind je mooier als je voller bent. Liever voller dan te slank."

Yolanthe Sneijder-Cabau is hot en blij met haar lichaam, vertelt ze deze week in Flair. 'Ik heb rondingen. Borsten, heupen en billen en daar ben ik blij mee,' zegt Yolanthe in Flair.

Yolanthe Cabau van Kasbergen moet er wel wat voor doen om haar lichaam in vorm te houden.
'Ik sport vijf keer per week en dat zorgt ervoor dat ik eigenlijk kan eten zoals ik graag wil.'

1 opmerking:

  1. hey Yolanthe je bent mooi en je ziet er goed uit! Ik ben het met Wesley eens graatjesmager is niet mooi je mannetje wil je wel goed vast willen houden ;-).

    veel liefs voor jullie beide xxx
    groetjes uit Amsterdam
    Irene.

    BeantwoordenVerwijderen