donderdag 5 juli 2012

Yolanthe Cabau van Kasbergen: 'Wesley Sneijder voelt zich rot na EK voetbal'


Yolanthe Cabau van Kasbergen: 'Wesley Sneijder voelt zich rot na EK voetbal'

Na de vroege uitschakeling van Oranje op het EK voetbal is Wesley Sneijder niet bepaald met veel enthousiasme aan zijn vakantie begonnen. Yolanthe Cabau van Kasbergen doet haar uiterste best om hem op te vrolijken.

"Bij Wesley kun je het meteen zien als hij geëmotioneerd is", vertelt de presentatrice in Story. "En natuurlijk was hij dat toen hij terugkwam van het EK. Hij had er vertrouwen in dat ze de poulefase wel door zouden komen."

De voetballer heeft drie weken de tijd om het verlies te verwerken, daarna moet hij weer aan de slag voor Inter Milan. Zijn vakantie brengt hij met Yolanthe Cabau van Kasbergen, familieleden en vrienden door op het zonnige eiland Ibiza.

"Ik denk dat hij zich diep van binnen nog steeds rot voelt", vertelt Yolanthe. "Ook al laat hij dat niet graag merken. Zolang het EK nog bezig is, zal hij er continu mee geconfronteerd worden en dat is natuurlijk geen fijn gevoel."

De sexy voetbalvrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen verklapt dat Wesley héél slecht tegen zijn verlies kan. "Als hij een potje kaarten van mij verliest, is hij daar al een uur ziek van. Kun je nagaan als je zo'n kort EK speelt."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten