vrijdag 13 juli 2012

Yolanthe Sneijder-Cabau opnieuw in Hollywoodfilm roadmovie Move On


Yolanthe Sneijder-Cabau opnieuw in Hollywoodfilm roadmovie Move On

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft getekend voor een Hollywoodfilm. De brunette, die ook al de vriendin van Mark Wahlberg speelt in Pain and Gain, heeft een rolletje in roadmovie Move On.

"De film wordt in verschillende landen opgenomen en ze hebben mij gevraagd voor de scènes in Amsterdam", vertelt Yolanthe aan RTL Boulevard. De 27-jarige sexy vrouw van Wesley Sneijder werkt met een groot internationaal team aan de film. "Dat is hectisch, maar wel heel erg leuk."

De directie van Move On is in handen van Asger Leth. De hoofdrol is weggelegd voor de Deen Mads Mikkelsen. Wanneer de film met Yolanthe Cabau van Kasbergen uitkomt, is niet bekend.

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft dus na Pain and Gain opnieuw een rol in een Hollywoodfilm te pakken. De vrouw van Wesley speelt in de film Move On.

Vandaag vonden er enkele opnames in Amsterdam plaats. "Hartstikke leuk, in ons eigen landje", aldus Yolanthe. "Het is een road movie waarbij ze in allerlei verschillende landen gaan draaien. Dan is het natuurlijk hartstikke leuk dat ons land ook aan de beurt komt."

De film is een filmproject van regisseur Asger Leth, Hollywoodster Mads Mikkelsen speelt de hoofdrol. De film vertelt het verhaal van een imperfecte held die een geheimzinnige koffer ergens in Europa moet afleveren. De filmmaker doet met zijn road movie acht Europese landen aan.

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een rol weten te bemachtigen in de romantische komedie Valentino.

De 27-jarige presentatrice gaat de vriendin spelen van het personage dat wordt gespeeld door Johnny de Mol, schrijft De Telegraaf dinsdag.

De Mol speelt in de film de beste vriend van hoofdpersoon Dino Valentino, een rol van cabaretier Najib Amhali. Ook onder anderen Elise Schaap en Derek de Lint spelen in de film.

Valentino wordt deze zomer opgenomen. De komedie draait vanaf volgend jaar in de Nederlandse bioscopen.

De film met Yolanthe Cabau van Kasbergen wordt gefinancierd door crowdfunding. De makers hebben nog 11 dagen om een bedrag van 100.000 euro op te halen. Op dinsdagochtend stond de teller op ruim 2.100 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten