maandag 21 mei 2012

Yolanthe Sneijder-Cabau met nieuw programma 'Yolanthe op 3' thuis bij Paris Hilton


Yolanthe Sneijder-Cabau met nieuw programma 'Yolanthe op 3' thuis bij Paris Hilton

Yolanthe Sneijder-Cabau verlengde haar contract bij de Tros niet om internationale ambities uit te kunnen voeren, maar de presentatrice is nog wel beschikbaar voor wat klusjes.

Zo kan het gebeuren dat er een nieuwe reeks van Yolanthe op 3 start, ondanks dat collega en lichtend voorbeeld Ivo Niehe een aantal niet zulk heel aardige dingen zei toen ze bij de Tros vertrok.

“Als ik heel eerlijk ben had ze eigenlijk al nauwelijks tijd om Yolanthe op 3 te maken. Als ze in Los Angeles zat was het even een half uurtje naar Las Vegas om een interview op te nemen en dan weer weg”, zei Niehe begin dit jaar. “Vooraf hadden we gezegd: ‘Luister, als je het wil kost het veel tijd en inzet.’ Volgens mij is de ambitie ook wel weer een beetje weg.”

Toch gaat Yolanthe Sneijder-Cabau met de nodige munitie aan de slag voor de tweede reeks. Het seizoen opent met Paris Hilton en Afrojack.

Paris Hilton geeft Yolanthe Sneijder-Cabau een rondleiding door haar imposante villa in Beverly Hills. Paris gunt de kijker ook een kijkje in het miniatuurhuis dat ze in haar tuin heeft laten bouwen. In het huisje leven haar zeven hondjes, dat compleet is ingericht met behang, tapijt en meubels.

Ook gaat Yolanthe Sneijder-Cabau dus langs bij Afrojack, die een aantal maanden in de VS verblijft. Vanuit een prachtige villa overkijkt hij heel Los Angeles en vertelt hij Yolanthe hoe het verblijf in Hollywood hem heeft veranderd. Maar is Afrojack nu ook echt het vriendje van Paris?

Hoogtepunt van de eerste aflevering is het verjaardagsfeest van Paris waar Yolanthe Sneijder-Cabau te gast is. In een chique nachtclub in Las Vegas wordt Paris toegezongen door al haar vrienden, DJ Afrojack zorgt voor een onvergetelijke avond.

Verderop dit seizoen nog: Charlotte-Sophie Heijtinga, de Italiaanse modeontwerpster Donatella Versace, Nederlandse Hollywoodvrouw Yolanda Foster en profvoetballers Nigel de Jong en Dirk Kuyt.

Yolanthe op 3, iedere woensdag om 21.20 uur, Tros (NL3)

Yolanthe Sneijder-Cabau behaalt kijkcijferrecord met Paris Hilton

Het gesprek dat Yolanthe Sneijder-Cabau in haar programma Yolanthe op 3 had met Paris Hilton, heeft woensdag voor recordcijfers gezorgd. Er keken 605.000 kijkers naar de uitzending op Nederland 3, het hoogste aantal voor de interviewserie tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het eerste, achtdelige seizoen van Yolanthe op 3 trok vorig jaar gemiddeld 426.000 kijkers. De meest bekeken aflevering, met daarin ‘octomom’ Nadya Suleman, trok 545.000 kijkers.

Yolanthe op 3 met Yolanthe Sneijder-Cabau was woensdag het twintigste meest bekeken programma van de avond. Nederland 3 had sowieso een goede avond. Tussen De Wereld Draait Door (1 miljoen kijkers) en Yolanthe op 3, trok De Beste Zangers van Nederland 667.000 kijkers, ook ver boven het zendergemiddelde.

De kijkcijfertopper van de avond was Tussen Kunst en Kitsch met bijna 1,6 miljoen kijkers op Nederland 1. Het meest bekeken primetime-programma van de commerciëlen was RTL 4′s Dit Is Mijn Lijf met 874.000 kijkers.

Natasja Frogers veelbesproken Echt Scheiden deed 823.000 kijkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten