dinsdag 6 november 2012

Yolanthe Sneijder-Cabau en Paris Hilton dol op elkaar


Yolanthe Sneijder-Cabau en Paris Hilton dol op elkaar

Yolanthe Sneijder-Cabau en Paris Hilton steken hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. De twee gingen afgelopen weekeinde samen op stap in Los Angeles.

"We hebben zo veel plezier gehad bij de Universal Studio's", twitterde Sneijder-Cabau, die een foto plaatste waarop onder meer zijzelf, haar man Wesley Sneijder en Paris Hilton te zien zijn. "Dankjewel Paris Hilton. Ik hou van je."

Eerder jubelde de hotelerfgename al over de ontmoeting met het Nederlandse koppel: "Gezelligheid met River Viiperi, Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder. Ik hou van ze. Het is zo'n sexy, hot en cool stel!"

Yolanthe twitterde vorige week al dat ze uit eten was geweest met Antonio Banderas. "Geweldig gegeten bij Madeo", schreef de brunette bij de foto over het restaurant waar ze met de Spaanse acteur aan tafel zat.

Yolanthe gespot met Antonio Banderas

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een foto op twitter geplaatst van een diner waar ze samen met Antonio Banderas te bewonderen is.

 De actrice en sexy voetbalvrouw is momenteel met haar man Wesley Sneijder in Los Angeles.

Yolanthe twitterde vrijdagochtend een foto van een zeskoppig gezelschap aan tafel bij restaurant Madeo, onder wie de 52-jarige Antonio Banderas. "Geweldig gegeten bij Madeo", prijkt onder de foto.

Wat Yolanthe precies in Hollywood doet en hoe ze met Banderas in contact kwam, is niet bekend.


Hollywood
De 27-jarige actrice liet eerder dit jaar weten een rol te hebben bemachtigd naast Mark Wahlberg in de actiethriller 'Pain and Gain'. De film geregisseerd door Michael Bay (Transformers) wordt de eerste Hollywoodfilm voor de Spaans-Nederlandse actrice en presentatrice.

Moest ze haar eerste plaats vorig jaar nog delen met Yolanthe Sneijder-Cabau, wint Doutzen Kroes nu in haar eentje de titel Mooiste Mond van Nederland.

Dit blijkt uit een enquête van een mondverzorgingsmerk, gehouden onder ruim 1.000 Nederlanders en Belgen.

Het Nederlandse topmodel behaalde 25 procent van de stemmen. Musicalster Chantal Janzen, die er in 2009 nog met de hoofdprijs vandoor ging, werd dit jaar tweede met 13 procent. Hoewel Yolanthe Sneijder-Cabau twee plaatsen moest inleveren en terug te vinden is op plaats drie, debuteert haar echtgenoot Wesley op de tiende plaats.

Lieke van Lexmond
De opvallendste nieuwkomer is Lieke van Lexmond, die met 8 procent van de stemmen op plaats zeven is beland. “Wat een eer om bij de tien mooiste monden van bekend Nederland te horen”, aldus de presentatrice. “In televisieland is een glimlach nou eenmaal een belangrijk visitekaartje. Ik besteed daarom veel aandacht aan mondverzorging. Niet alleen voor een stralende glimlach, maar ook omdat ik het belangrijk vind mijn gebit gezond te houden.”

Premier Mark Rutte wist zijn achtste plaats van vorig jaar niet te prolongeren en verdwijnt van de lijst.

Het poetsonderzoek verslaat jaarlijks het hoe en waarom van het poetsgedrag in Nederland en België. Conclusies zijn onder andere dat Belgen vaker hun tandenborstel vervangen dan Nederlanders (gemiddeld 4,8, tegenover 3,7 tandenborstels per jaar). Dit terwijl de aanbevolen gebruiksduur van een tandenborstel drie maanden is.

Daarbij vervangt 17 procent van de Belgen de tandenborstel op aanraden van de tandarts, terwijl maar 7 procent van de Nederlanders dit professionele advies ter harte neemt.

Zowel in Nederlandse als Belgische badkamers duurt een poetsbeurt gemiddeld te kort, een hete douche dan weer langer. Meer dan de helft haalt de voorgeschreven twee minuten niet. Veel mensen houden zich echter wel aan de regels: 49 procent poetst twee minuten of langer, tegenover 47 procent van de Belgen.

De meerderheid van de respondenten poetst ongeveer twee keer per dag zijn of haar tanden. Van de Belgen poetst 57 procent minimaal twee keer per dag, bij de Nederlanders ligt dit percentage met 70 procent aanzienlijk hoger. 41 procent van de Belgen poetst zijn tanden één keer per dag, of nog minder.

4 opmerkingen: