donderdag 12 april 2012

Yolanthe Cabau van Kasbergen maakt debuut in Hollywood film 'Pain and gain' van Michael Bay met Mark Wahlberg


Yolanthe Cabau van Kasbergen maakt debuut in Hollywood film 'Pain and gain' van Michael Bay met Mark Wahlberg

De Spaanse-Nederlandse actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen oftewel mevrouw Wesley Sneijder heeft een rol gestrikt in 'Pain and gain' van Michael Bay. In de Hollywoodprent zal ze het vriendinnetje van Mark Wahlberg vertolken.

'Pain and gain' is een film over bodybuilders die in de problemen komen door een afpersingszaak in Florida. Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor Mark Wahlberg. De 27-jarige sexy Yolanthe Cabau van Kasbergen zal aan zijn zijde mogen prijken. Hoe groot haar rol precies is, is niet bekend. De presentatrice is in elk geval in de wolken. "Een droom die uitkomt", klinkt het op Twitter. Eerder speelde ze al in Nederlandse series als 'Onderweg naar morgen', 'Voetbal vrouwen', 'Costa' en 'Flikken Maastricht'.

Regisseur van 'Pain and gain' is Michael Bay die ook al 'Armageddon' en 'Transformers' op zijn naam heeft staan.

Yolanthe Sneijder-Cabau eindelijk 'ontdekt'
Wij wisten het al een tijdje maar nu is het dan ook tot Amerika doorgedrongen dat onze eigen Yolanthe die 'Spaanse schone' is die vorige week rondhing op de set van Mark Wahlberg's nieuwste film, Yo is hot.

De Nederlandse schoonheid Yolanthe Cabau van Kasbergen maakt nu zelf het grote nieuws via haar Twitter bekend: "Bedankt voor alle leuke reacties! Vanaf vandaag mag ik het officieel met jullie delen.. Ik ben in Miami aan het draaien voor de film 'Pain and Gain'! Een droom die uit komt..' liefs yo."

De site van het toonaangevende Amerikaanse blad Variety publiceerde afgelopen nacht een artikel met als titel "Yolanthe Cabau board's Bay's 'Pain and Gain'". Oftewel: ook voor de rest van de wereld maakt Yolanthe nu officieel onderdeel uit van de cast van de film. Variety denkt ook te weten wat Yolanthe dan in de film doet: ze speelt de rol van Barbara, de vriendin van Wahlberg in de film.

Vorige week ontdekten Britse media Yolanthe Cabau van Kasbergen wel op de set van de film en wisten ze haar meerdere keren op de gevoelige plaat vast te leggen, maar hadden de kranten eigenlijk geen idee wie Yolanthe eigenlijk is. Het lijkt erop dat daar nu verandering in komt.

De Amerikanen zijn nog goed ingelicht ook. Zo weten ze dat Yolanthe Cabau van Kasbergen in Nederland al verschillende rollen in series speelde, en wordt genoemd dat ze speelde in een 'soap opera', wat natuurlijk Onderweg Naar Morgen was.

Dat ze getrouwd is met een topvoetballer weten de Amerikanen dan weer niet, maar dat zal ongetwijfeld slechts een kwestie van tijd zijn.

Yolanthe Cabau van Kasbergen liet vorige week maandag via Twitter al weten aan een spannend project te werken. "Het maakt me het gelukkigste meisje op aarde." Regisseur Bay werkt al jaren aan de film, maar wilde volgens filmstudio Paramount pas beginnen met de productie nadat hij een perfecte cast bij elkaar had verzameld.

Pain and Gain is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en gaat over een groep bodybuilders uit Florida die de criminaliteit in gaan. Ze starten een krijgstocht vol ontvoeringen, afpersing en moord, maar dat gaat niet helemaal zoals gepland. Yolanthe Cabau van Kasbergen is in de film te zien naast Dwayne 'The Rock' Johnson, Ed Harris, Rob Corddry en Tony Shalhoub.

De film moet met Yolanthe Cabau van Kasbergen volgend jaar in de bioscopen draaien.

Yolanthe Sneijder-Cabau: 'Een droom die uitkomt'

Yolanthe Sneijder-Cabau is in de wolken met haar rol als vriendin van Mark Wahlberg.

"Een droom die uitkomt", laat de actrice/presentatrice weten op twitter. "Bedankt voor alle leuke reacties! Vanaf vandaag mag ik het officieel met jullie delen... Ik ben in Miami aan het draaien voor de film Pain and Gain!"

Yolanthe Cabau van Kasbergen werd afgelopen week al gespot op de set, maar haar rol was toen nog onduidelijk. Ze werd in Engeland meteen gelanceerd als 'eye candy'.

2 opmerkingen: